Beperkingen van de proefversie van Movavi-software

Hier vind je gedetailleerde informatie over de beperkingen in proefversies van Movavi-producten.

Welke beperkingen hebben proefversies van Movavi-producten?

Alle Movavi-producten hebben een proefversie waarmee je het programma kunt proberen en kijken of het aan al je behoeften voldoet.

Proefversies van de programma's bevatten alle functies van de volledige versies, maar ze kunnen slechts gedurende een bepaald aantal dagen na installatie worden gebruikt en kunnen enkele andere beperkingen bevatten.

Hieronder vind je de specifieke beperkingen voor de proefversie van elk programma en de bijbehorende modules.

Windows

Movavi Video Suite

Movavi Video Editor

Movavi Business Suite

Movavi Video Converter

Movavi Screen Recorder

Gecata by Movavi

Movavi Slideshow Maker

Movavi Photo Editor

PDFChef by Movavi

Mac

Movavi Video Suite voor Mac

Movavi Video Editor voor Mac

Movavi Video Converter voor Mac

Movavi Audio Converter voor Mac

Movavi Screen Recorder voor Mac

Movavi Slideshow Maker voor Mac

Movavi Photo Editor voor Mac

PDFChef by Movavi voor Mac

Movavi Split Movie voor Mac

Hoe kan ik de de beperkingen van proefversies verwijderen?

1. Koop een activeringscode.
  2. Activeer het programma met de code (je hoeft het programma niet opnieuw te installeren).
  3. Geniet ervan!

Als u vragen heeft over het installeren, activeren of gebruiken van Movavi-software, neem dan gerust contact op met ons ondersteuningsteam – we helpen u graag verder.

Registreer je voor instructie­gidsen, speciale aanbiedingen en apptips!